Forum Home
Welcome to the new pyForum.org.
A message board system written in pure python using the web2py framework.
pyForum is sporting a new, completely re-designed interface and back-end
Download pyForum from https://bitbucket.org/speedbird/pyforum
Laptop Accu Asus a32-n61 Hoge kwaliteit
By: user_330
Rank: Starfleet Ensign
Postings: 1
From: Unknown
Posted: Wed, 31 May, 2017 - 08:18 AM

Asus Zenbo was nergens te zien tijdens de Computex persconferentie dit jaar. In plaats daarvan besloot het bedrijf om weer te geven van haar super dunne laptops, de ZenBook Flip S en de ZenBook Pro UX550, volgens TechCrunch. Asus schattige humanoidrobot was een grote hit op Computex vorig jaar.

Beide laptops zijn vrij slank en lichtgewicht, met Asus A41-X550E Laptop Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html is "the world's dunste converteerbare laptop." De laptop weegt slechts 1.1 kg en is slechts 10.9 mm dik. De ZenBook Flip-S kan heeft een 13,3-inch 4K touchscreen display en 360 graden gedraaid. De slanke boek draait op Intel Core i7-7500U processor en wordt geleverd met 16GB RAM en een 1TBSSD. De laptop, die slanker dan Apple's 12-inch MacBook is, ondersteunt een active stylus en wordt geprijst bij ongeveer $1,099, maar de timing van de beschikbaarheid is nog niet bekend.

De ZenBook Pro, aan de andere kant, is ontworpen voor degenen die een krachtige maar lichtgewicht laptop willen. Asus lijkt te hebben gemaakt het ter bestrijding van Apples MacBook Pro. Deze laptop, die wordt geprijst bij ongeveer $1,299, is uitgerust met een de grafiekkaart van NVIDIA GeForce GTX1050 Ti, zevende generatie Intel Core i7-processor, 1TB SSD-opslag en 16GB DDR4 RAM. De ZenBook Pro wordt geleverd met een 15.6-inch UHD scherm, en de batterij, volgens het bedrijf, is sterk genoeg om de laatste 14 uren op één enkele last.

Asus is ook gebleken uit de Asus a41-x550a Accu http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html , een Windows 10-apparaat; het bedrijf beweert dat het is's werelds meest prestigieuze laptop met een 14-inch ultra smalle vatting vertoning. De ZenBook 3 Deluxe, die wordt geprijst bij ongeveer $1199, 12.9 mm dik en weegt slechts 1.1 kg. De laptop de andere specificaties omvatten een Intel Core i7-processor, Thunderbolt-poorten, twee USB Type-C-poorten en 1TB SSD-opslag.

Accu Asus a32-n56 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n56.html uniek kleurenschema voor haar nieuwe laptops is opvallend. Een jaar geleden lanceerde het bedrijf dit kleurenschema voor ontwerp, en nu lijkt te hebben het verfijnd voor de Deluxe model en nieuwe Flip S. De Flip-S heeft een kleur accent op het toetsenbord en het bovendeksel.

Daarnaast lanceerde het bedrijf ook de Accu Asus x93s http://www.kopenaccu.com/asus-x93s.html , die heeft een 15,6-inch 4K UHD beeldscherm met weids uitzicht technologie. Zoals de ZenBook 3 Deluxe, de VivoBook ook draait op Windows 10 en een zevende generatie Intel Core i7-7700HQ quad-core processor en 16GB DDR4 RAM en NVIDIA GeForce GTX 1050 graphics packs.

VivoBook heeft een dual-ventilator koelsysteem met een dual-koper thermische module en warmte leidingen te helpen blijven koel tijdens gokkenzittingen of zware operatie. Het komt met Harman-Kardon audio, twin luidsprekers en een sensor van de vingerafdruk voor één-aanraking login via Windows Hello gecertificeerd.

http://www.kopenaccu.com/asus-a32-n61.html Accu Asus a32-n61

Afgezien van computers lanceerde het bedrijf ook de nieuwe router van de blauwe grot op Computex 2017. De router kreeg zijn naam van het blauwe gat in het midden, vergelijkbaar met de Vortex. Blauwe grot heeft geen antennes, die geeft het een meer subtiele uitstraling. Het heeft ook geïntegreerd interne antennes vergelijkbaar met de Netgear Orbi of Google Wifi, waardoor het een soepeler look, merkt NDTV. Blauwe grot ondersteunt ook IFTTT, zodat gebruikers geautomatiseerde taken maken voor een IFTTT-uitgerust apparaat of de service.

This topic contains no responses.

Welcome
System Announcements
Latest Posts
Support pyForum